Sverige

Ta mig som rasist så kan du dra åt helvete, jag är inte rasist eller nazist.. Jag har bara lärt mig älska mitt fosterland

Maria are u a skinhead?

Hej!
Först tänker jag bara säga att om du ska kommenera elaka och mesiga saker så var en man och kommentera med ditt namn ist för anonymt, för jag får reda på vem du är ändå.
Men har inte bloggat sen i Onsdags, men jag har haft några helt underbara dagar tillsammans med Maria.. I torsdags sov jag hos Becca igen vi hade de mysigt osv men sedan på fredagen åkte jag till Maria och grillade och hade de extremt mysigt och roligt! Lördags åkte vi till sthlm och Maria skulle kolla sina kängor och jag kollade en Harrington, älskar dom jackorna! Men hittade ingen som jag ville ha, sedan gick vi till Marias mammas jobb och prata med henne sedan åkte vi till gamla stan och mötte upp två kompisar och den ena har en Harrington till mig, that's awsome! Sedan igår umgicks vi bara
Tackar för dessa underbara dagar, skönt att vara hem ifrån ibland
Maria's new look!
Men nu ska jag kolla på tv puss ♥

Grattis Becca!

Hejsan!
Sitter i sängen och gör inte alls mycket.. Lyssnar på Gyllende tider och bara slappar för mig själv. Har varit hos Becca idag och hjälpt henne baka för hon ska ha födelsedags fika imorgon med tanke på att idag blir hon hela 24 år! Stort grattis min älskade syster!
Efter de mötte jag Maria på stan och följde med henne och käkade sedan åkte vi till mig och fixade lite saker och gav henne lite kläder jag inte använder, och efter de hem till henne och åt kladdis kaka.. Har nog inget mer att skriva om nu förutom att de inte va Limassol vi ska till utan till Larnaka
Gullig bild från Mariefred i Söndags under deras "medeltida sak"
And i make a pay back like a bitch

19 dagar

Hola!
Har nyligen kommit hem från en underbar kväll med dom bästa! Tack för ikväll boys and girl!
Men nu ska jag komma till poängen med detta inlägg.. NU är de såhär att om hela 19 dagar åker jag och familjen iväg till ett nytt främmande land (för mig med tanke på jag aldrig vart där) och detta land är Cypern! Den 10 Augusti lyfter planet från arlanda mot cypern! Helt underbart att åka till varmare ställen!
Vi åker till staden Limassol! Underbart men ska sova nu puss hej! Slänger in en bild på vårt hotell också

Sjukling

Hej!
Har blivit förkyld och har ingen energi för något, så fort jag lägger mig ner så sover jag efter 5 minuter.. Usch hatar verkligen att vara sjuk de blir så lång tråkigt! Men oavsett om jag är sjuk eller ej så ska jag till Maria sen och göra en tradiskonell sak med bär som man brukar göra i Finland, I hope she like it.. Har smittat henne med förkylning också hehe sorry!
Mackan står just nu i köket och gör en blåbär och hallon paj! Mums.. Allt jag har gjort idag har varit att sova, vakna, sova, vakna, duscha och varit ute med Trassel, irriterande med att inte ha någon energi alls i kroppen men ska se till att jag snart är frisk igen! Men nu ska jag kolla på tv och vila lite (sova I guess) men bjuder på en gullig bild.
Puss och hej!♥

The day

God kväll!
Inatt sov Sofie här, vi åt chips och godis tills vi somnade.. Sen va de bara att gå upp vid halv elva för att jag skulle till mitt "jobb" som kattvakt.. Efter de mötte jag upp Maria på stan och vi gick för att köpa en tårta till Toni som blev 16 år idag! Woho Grattis! Vi åkte dit och firade honom med tårta och pressenter! Sedan åkte vi och badade vid malmsjön de var riktigt jävla kallt trodde jag skulle frysa ihjäl seriöst.. Woop hehe nej men men ska nog lägga mig nu puss sweetys!
Random bild från datorn!

Lördag

Tjena mitt bena!
Lördag idag, vart väckt hyfsat tidigt (11:00) för att åka till Lina hage och hjälpa till med en flytt i cirka 4 och en halv timme.. De va väldigt kämpigt så nu är jag helt slut i kroppen hehe, men när jag kom hem va huset fullt med mammas kusin, hennes man, barn, min gudmor och såklart min lille systerson Wayne så va lite social med dom och blev nerspydd av Wayne som vanligt.. Sedan vikte jag i ordning tvätten och fixade i tvättstugan! Nu på kvällen ska jag vara barnvakt i några timmar medans mamma och pappa åker till Trosa yran och partar!  Men är lagom trött så ska lägga mig och kolla på Paranormal Activety ett tag nu puss
En gullig bild på mi´g och hanna från Brittan konserten i höstas

Stranden och goda vänner

Hola!
Imorse åkte mamma och bröderna till Furuvik tror jag de heter, och pappa jobbade så blev ensam hemma.. Åkte till stan och mötte Maria som skulle äta på Donken, sedan väntade vi på Michelle som skulle komma och hämta sin laddare hos Maria. Sedan åkte vi till stranden med tre vänner, badade och bara hade de mysigt! Sedan åkte vi hem åt osv sedan samlades vi igen hos en av oss och satt på altanen en stund och pratade osv.. Så kom nyligen hem!
Har haft en underbar dag, ibland ska man inte planera liver utan de kommer som de kommer vilket känns otroligt skönt ibland! Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova, woop woop Natti<3

Patetiska människor de finns

Fruktansvärt irriterad på dessa falska människor som endast följer strömmen och vänder kappan efter vinden, våga visa att ni är äkta vänner istället. Snacka skit gör alla i mellan åt men kom igen? De börjar gå över gränsen nu.. Jag har varken tid eller lust att lägga ner min tid på att bry mig speciellt mycket, även om jag känner mig extremt sviken så spelar de ingen roll för jag lär bara vilka som är värda min vänskap och vilka som inte är de..
Men nu tänker jag inte skriva mer om de utan jag tänker ge er ett litet film tips med tanke på att jag inte har mycket annat att skriva om, var och kollade på den här filmen förra tisdagen helt underbar film! 
 
Riktigt grym film! Den är så bra att jag vill se den på bio om och om igen!
Men nu ska jag sätta mig på altanen med mamma och pappa.. Puss ♥

RSS 2.0