Johan

Ett extremt stort grattis på din dag grabben! Du är en av dom bästa! Massa kramar

Första gymnasiumdagen!

Hej!
Idag har jag haft min första dag på Huddingesågsbäckgymnasiumet, min klass är hyfsat liten med endast tre tjejer men vi kom ganska bra överens med varann som tur är! Vi fick åka till något värdshus, äta på resturang osv för att klassen ska lära känna varandra bättre.. Är sjukt trött, var uppe alldeles för tidigt för min del hehe och imorgon måste jag upp tidigt igen för att kl 08:30 kommer Becca och hämtar upp mig för att jag ska med henne till lokalen i Tveta och fixa till fikat efter lilla Waynes dop!
Juste ang bilder från Cypern kommer att komma så småning om när jag orkar angagera mig att lägga in dom i datorn vilket jag inte riktigt vet när de blir av. Men nu ska vi fixa lite i vardagsrummet och sen kommer jag nog slockna framför tvn för att jag är så slut!
En bild från Arlanda som är tagen från mammas blogg

Utkast: Aug. 14, 2012

Hola!
Sitter i Hotel lobbyn och använder mig av Internet som finns här.. Varmt som satan om dagarna så här lyckats bränt mig i ansiktet så ser ut som en räka! Ätit massor av god mat, sätt nya saker, upplevt nya platser osv helt underbart här fast dock börjar jag få lite hemlängtan efter alla vänner där hemma! Men men ska upp på rummet strax så lägger in en bild nu puss!

Ett inlägg till en speciell person..

Att känna samhörigheten med en annan människa är starkt och unikt i alla relationer, känslan av att kunna bara vara tillsammans med någon utan att behöva prata, ibland kan det räcka med att visa vad du känner med ditt kroppsspråk för att din vän ska förstå dina tankar och hur du känner dig.
 
 

RSS 2.0