Hölö

Hola!
Sitter hos Amanda och väntar in Stoffes mamma som ska komma och hämta oss för att åka till Hölö.. Vi stannar där över natten så att vi inte får samma problem som förra gången då vi fastna haha.. Men de kommer bli bra, vi ska kolla på film och bara ha de gott! Men nu ska jag kolla på när Amanda ska äta så vi hörs senare! Lägger upp någon bild jag tog med hennes webb nyss

Midsommar

Hejsan
Igår var de midsommar, jag avskyr igentligen just denna afton pga lite saker men de va rätt kul igår ändå... Först åkte vi ut till Nykvarn för att fira lite med mormor som va ensam och dunder förkyld, men vi gick till folkparken och där träffade vi på Sami som mamma, mormor, Billy och Marcuz var tvungna att skämma ut mig för såklart.
Efter de åkte vi hem då pappa stog och höll på med maten, så jag gick för att fixa mig lite, sedan kom lite gäster pappas kusin Wille, hans fru och barn, farmor och Sandra kom så vi åt fin mat och hade mysigt, dock hade jag lite svårt att förstå vad dom sa med tanke på att wille och dom endast pratar finska haha..
Efter maten kom Amanda och Stoffe hit vilket var mysigt!
 
Gick och la mig vid tolv, och vaknade 2 timmar senare av en totalt hemsk mardröm.. Den va så verklig och jag kunde inte vakna upp ur den. Somnade om efter en cirka 2 timmar och sov fram till halv två.. Ligger just nu i mamma och pappas säng och kollar på tv, en totalt seg lördag de här.. Känns mer som en söndag, men men nu ska jag lägga upp lite bilder!
'
 
 
 
 
 
 
 

Forever alone

Hej!
Har nyss tagit en väl behövlig dusch med en piling, rakat benen och nu känner jag mig fräsch igen! Mamma och pappa har åkt iväg till Angelicas och Jonssons bröllop, Mackan är hos farmor och Billy hos mormor så är helt ensam hemma just nu.. Om några timmar kommer Carro hit, för se vad vi hittar på helt enkelt! Vi ska väll bara vara här och mysa kolla på film eller något.. Vi får se!
Tills hon kommer så ska jag bara kolla på tv, äta lite och sånt.. Så nu ska jag vila lite känner mig jätte trött haha.. Ska plocka i årdnign lite också bara för att..
Men men lägger in en gullig bild innan jag går

Jag och Jimmie Strimell som är growlaren i Dead by april

The Strip

Hola!
Igår kväll var jag på The strip för en ungdoms fest med Zabina, Liza, Asha, Hanni, Tony, James, Noah, daniella, Carro, Frida och många mer.. De va sjukt kul fram till sista timmen då jag lackade sönder totalt. No one is a bitch against me becuse you get worse back.. Men bjuder på lite bilder!




Allt jag orkade lägga upp nu haha, kanske kommer mer senare who knows!
Pöss

Summer, sun, pool & best friend

Hello!
Haft en helt underbar dag ute i Enhörna hos Liza, vi har solat, badat, grillat och haft de helt underbart! Så sjukt mysigt att vara där, älskar dig Liza du är helt underbar!
Inatt sov jag även hos Maria, vi hade så sjukt kul man kan ha haha.. Vi gick ut mitt i natten och plockade blommor som var mer som träd till hennes mamma bara för att.. Vi är lagom gulliga ibland!
Just nu sitter jag och kollar på "Star struck" och dricker cola, ska snart lägga mig känner mig helt slut efter alla dagens roliga händelser tillsammans med Liza. Nåja bjuder på några söta bilder från idag!







Good night sweet hearts!

Bal bilder

Hej!
I torsdags förra veckan hade jag min skolbal och tänkte lägga upp lite bilder nu! Enjoy!

Linnea & Jag

Efterätten

Lucy, Zabina, Liza, jag, Linnea & Asha

Anton & Robin

Rosana, Linnea, Jag & Lucy

Jag påväg till balen..

Jag & Liza
Balen var den bästa kväll i mitt liv, jag tackar alla som var där, alla åttor som hade dekorerat så fint och ja allt var bara helt underbart! Bjude på en bild från avslutnignen igår också!

Rosenborgskolan tack för alla dessa tre underbara år! Jag älskar er så sjukt mycket och kommer verkligen sakna er från djupet av mitt hjärta. ♥

Ny blogg!

Hej!
Nu har jag en ny blogg istället för missmoony.blogg.se som jag har funnits på i flera år tillbaka, men tyvärr blev den hackad och bort tagen så den finns inte kvar. Känns riktigt omoget att en annan person bara för ren avundsjuka ska hacka sig in på en annan persons blogg och radera den.. Men nog om de! Idag hade jag skolavsluting, jag går ut nian de känns ovärkligt! Kommer verkligen sakna 9e de har varit den bästa klass någonsin, jag hade inte kunnat få en bättre klass med bättre människor! Jag älskar er från djupet av mitt hjärta.. Jag började stor böla i klassrummet för att jag har en sån stor kärlek till den här klassen och nu lämnar vi varann allihopa, riktigt sorligt!

Men efter skolan åkte jag hem och fick ett ganska dåligt besked.. Men jag hoppas på de bästa även om de känns mörkt! Jag kommer inte att skriva ut vad de handlar om än, kanske gör de när jag känner mig redo eller bara vill skriva av mig lite!
Sedan åkte jag ner till stan för att möta Maria, och har vart med henne hela dagen!

Men nu ska jag nog sova! Vi hörs imorgon! Puss och kram på er!


RSS 2.0