Im a cowboy on a stealing horse i ride

God middag, eller vad säger man vid denna tid?
 
Anyway.. Ligger på soffan efter en seg dag på praktiken idag, var/är så trött att jag knappt visste vad jag gjorde, vilket slutade med en uppskuren tumme! Jag borde vara med i ett världsmästerskap för att skära, bränna eller skada mig på annat vis. Min dagliga lycka! när jag kom hem var de att göra i ordning maten som just nu står och puttrar på spisen medans jag ligger här med bon jovi på hösta volym. Tröttheten börjar verkligen komma ikapp ordentligt, tror jag kommer somna snart. 
Avskyr att vara så satans trött hela tiden, förstår inte riktigt vart tröttheten kommer ifrån heller.. Men men de blir väl bättre så småningom.
Ska snart tjata på min far om att han ska betala och boka min biljett ner till Småland till min älskling. Om jag fjäskar om att jag diskar, dammsuger, torkar golv osv i typ en vecka kanske han kan gå med påt. 
Men nu ska jag gå ut med min lille vovve Trassel så vi höres senare eller imorgon!
 
Puss hej

De var inte igår!

Hej
Mer än ett halv år sedan jag skrev något här.. Mycket har hänt sen sist jag skrev. Jag har värdens mest fantastiska pojkvän och om några dagar har vi hela sju månader tillsammans. Jag kan knappt minnas när jag var så pass lycklig som jag är med honom. Dock flyttade han från Stockholm till Kalmar i juli så sen dess har vi haft ett distansförhållande men de går bra de med, bara att vi inte kan träffas lika ofta som vi skulle vilja. Men men... Sommaren har varit här och gick över ganska fort, nu är de höst brr… Som en del kanske förstått har jag börjat andra året på gymnasiumet. Trivs ganska bra. just nu är vi ute på praktik och jag är på Glashyttan där jag även har mitt extra jobb. Alltid skönt med lite extra pengar. Trivs jätte bra med min praktik, jätte snälla personer som jobbar, skämtar och är inte tjuriga som folk oftast är på dom flesta ställen. Jag känner verkligen att jag lär mig på Glashyttan vilket känns bra att åka dit varje morgon!
Just nu sitter jag på soffan och glor på two and a half men. EN av dom roligaste serier jag sett! ska strax hoppa in i en dusch sen blir de nog läggdags, är så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!
Men jag ska försöka ta tag i detta med bloggen efter ett halv år av tjat från min mordet om att jag ska börja blogga igen. Så får väl göra ett försök till!
men nu från de räcka för idag, får se när jag hör av mig igen. Trevlig kväll om de nu finns någon läsare kvar här! puss

RSS 2.0